Activiteiten

Iemand volgen, informanten runnen of op een andere wijze inlichtingen verzamelen. Arcani gaat discreet te werk en biedt maatoplossingen.

Personal Assistant

Een personal assistant kan u ondersteunen in de meest uiteenlopende situaties. Bedrijven kampen soms met grootschalige diefstallen, veiligheidsvraagstukken worden niet pragmatische aangepakt, het veiligheidsgevoel binnen de organisatie moet beter, de uitstraling van het bedrijf heeft een boost nodig, er is sprake van bedreiging, afpersing of een medewerker wordt gestalkt enz. Een bedrijf kan met de meest uiteenlopende vraagstukken te maken krijgen. De personal assistant ondersteunt en ontzorgt u.

Lees verder

Informanten runnen

Informanten zijn een van onze meest waardevolle bronnen van informatie. Informanten runnen wordt gedaan door speciaal getrainde operators van Arcani, beter bekend als handlers. Veelal hebben zij ervaring in het veld. Kennis en trainingen worden meestal vanuit het buitenland gehaald. Informanten runnen kan voor een kortere of langere periode worden aangehouden.

Lees verder

Inlichtingen verzamelen

U wilt een persoon opsporen, iemand laten volgen, de persoon achter een valse identiteit vaststellen of antwoord op een andere vraag. Het gaat hierbij om gevoelige kwesties die vaak in het geheim moeten worden uitgevoerd, maar centraal in alle vraagstukken staat: informatie. U wilt dat we die inlichtingen verzamelen die u kunt gebruiken om het vraagstuk op te lossen.

Lees verder

Observeren

Bij het observeren kan het gaan om het waarnemen van een natuurlijk of een rechtspersoon. Tijdens het observeren worden alle bewegingen vastgelegd. Daaruit wordt informatie gefilterd dat in de huidige casus van belang is. Observaties zijn bijna altijd heimelijk.

Lees verder

Opsporen

Opsporen is een breed begrip en kan voor allerlei soorten onderzoek worden ingezet. Belangrijk voor een efficiƫnte opsporing is een effectieve werkwijze. Onze methode is zo ontwikkeld dat het in alle gevallen effectief is, waardoor wij het opsporingstraject zeer snel kunnen toepassen in uiteenlopende situaties.

Lees verder