Functies

Conflicten komen voor op en tussen verschillende managementniveaus. Wij bieden maatoplossingen voor verschillende vraagstukken, variërend van personeelskwesties tot fraude tot veiligheid.

Finance

Als CFO of financieel medewerker kom je soms in lastige situaties terecht. Je moet de financiële integriteit van het bedrijf waarborgen, zowel binnen het bedrijf als in het contact met partnerbedrijven. Je functie vereist steeds alertheid bij de beoordeling van de financiële bedrijfsgegevens. Fraude moet vanaf de eerste stap worden onderkend. Is je gesprekspartner te vertrouwen? Is de keuze die je wilt gaan maken moreel verantwoord? Worden er halve waarheden of zelfs hele leugens verteld? En wat als je onder druk wordt gezet?

Lees verder

HR-manager

Als HR-manager houdt u zich enerzijds bezig met het efficiënt benutten van talent en anderzijds met het elimineren van obstakels voor de bedrijfsvoering. Het aannemen van nieuw personeel vergt dan ook een goed beoordelingsvermogen: je wilt immers talent en geen obstakels binnenhalen. Ook bij conflicten binnen het bedrijf heeft u scherp inzicht nodig in de verhoudingen tussen personeelsleden onderling, persoonlijke motieven en de eventuele werkwijze van potentiële infiltranten.

Lees verder

DGA

Als directeur-grootaandeelhouder bent u erbij gebaat dat er binnen uw bedrijf integer wordt gewerkt, uw concurrentiepositie wordt beschermd en uw imago wordt hooggehouden. Er kunnen echter verschillende factoren zijn die deze drie zaken in gevaar brengen. Vaak is er hulp van buitenaf nodig om conflicten die hiermee verband houden op te lossen. Bewijslast is van onmisbaar belang om uw punt te kunnen maken en het probleem te kunnen verhelpen.

Lees verder