Vakgebieden

Arcani werkt intensief samen met de advocatuur en accountancy. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we maatwerk leveren. Mediation is daarbij een van de belangrijkste diensten die we aanbieden.

Mediation

Om goede bemiddeling tussen twee partijen tot stand te brengen is het belangrijk dat er geen informatie wordt achtergehouden. Misschien nog wel belangrijker is het om argwaan van de ene partij ten opzichte van de andere partij weg te nemen. Onafhankelijk onderzoek kan daarbij vertrouwen geven.

Lees verder

Advocatuur

In juridische procedures is gebrek aan bewijs nogal eens een struikelblok. Alhoewel alle aanwijzingen in één en dezelfde richting wijzen, kan het gebrek aan hard bewijs de verdachte nog steeds vrijstellen van straf. Als advocaat kent u dan ook als geen ander het belang van gedegen onderzoek naar de tegenstander in een conflict. Het is de missie van Arcani om dit onderzoek uit te voeren en de zo broodnodige bewijslast op papier te krijgen.

Lees verder

Accountancy

Als accountant bent u vaak degene die onregelmatigheden in de cijfers ontdekt. Ook komt het voor dat cliënten in hun gesprekken met de accountant hun zorgen uiten over vermeende fraude binnen het bedrijf. Het is dan belangrijk dat er nader onderzoek wordt gedaan naar de daders en de mogelijke motieven achter de fraude. Arcani werkt regelmatig in een partnership met accountants om het verhaal achter deze cijfers te achterhalen.

Lees verder

MKB of Grootzakelijk

Wanneer u werkzaam bent binnen het MKB of grootzakelijk opereert, is de kans groot dat u met conflicten te maken krijgt. Dit kunnen meningsverschillen zijn binnen het bedrijf of kwesties tussen u en een partnerbedrijf, maar ook kunt u onder druk worden gezet door andere externe partijen. Om dit soort geschillen op te lossen is het belangrijk te weten wat er precies aan de hand is, wie de dader is en wat de motieven zijn. Arcani is het particulier recherchebureau dat u helpt deze informatie in te winnen.

Lees verder