Personal assistant

Een personal assistant helpt u met het oplossen van die situaties, waar u zelf geen tijd voor hebt.

Een personal assistant kan u ondersteunen in de meest uiteenlopende situaties. Bedrijven kampen soms met grootschalige diefstallen, veiligheidsvraagstukken worden niet pragmatisch aangepakt, het veiligheidsgevoel binnen de organisatie moet beter, er is sprake van bedreiging, afpersing of een medewerker wordt gestalkt, enz. Een bedrijf kan met de meest uiteenlopende vraagstukken te maken krijgen. De personal assistant ondersteunt en ontzorgt u.

Iedere casus heeft een andere aanpak nodig en wij adviseren graag over effectieve oplossingen, en voeren deze ook voor u uit. Hierbij denken we graag out-of-the-box en denken ook na over de consequenties.

Hoe het werkt

In alle gevallen treedt onze operator op als een (tijdelijke) personal assistant die u persoonlijk helpt met het oplossen van uw vraagstuk. De personal assistant gaat daarbij zover als u wilt, binnen de wettelijke kaders.

Zo kan de personal assistant, als uw werknemer wordt afgeperst of bedreigd, een opsporingstraject starten om de afperser te achterhalen en zorgen dat uw medewerker voldoende beveiligd is. Als de personal assistant gaten in uw beveiliging ontdekt, rapporteert hij dit en doet voorstellen om dit te verbeteren. Onze werkwijze is zodanig dat we daarbij zoveel mogelijk zelfstandig te handelen zodat u zich zoveel mogelijk met uw gebruikelijke werk kunt bezighouden.

Kiezen voor een personal assistant

Als u behoefte heeft aan een personal assistent die periodiek, of misschien zelfs fulltime, ondersteuning biedt, kunt u voor een vast bedrag per maand of jaar een personal assistant inhuren. Op deze manier vermindert u bijvoorbeeld derving en verbetert het imago van uw organisatie. Denk aan minder diefstal, personeel dat zich prettig voelt in een veilige werkomgeving, vervelende situaties die snel worden opgelost middels mediation of periodieke checks van de beveiliging, enz.

Deze personal assistant kan bijvoorbeeld een dag(deel) bij u op kantoor komen werken, of werkt vanaf zijn eigen locatie.